Nyt liv i gammel svømmehal
Den gamle svømmehal er nedslidt og trænger til renovering både af teknik og udseende. Svømmehaller repræsenterer en stor investering i lokalsamfundet. For at berettige yderligere investering i renovering må svømmehallen henvende sig til flere brugere og blive et fyrtårn i den lokale kropskultur. Projektet går ud på følgende:

Ny indgang i form af tårn. Synlighed. En uopvarmet bygning, en slags mellemzone, man kan se fra byen, også om aftenen (vinteren) med lys i. Den er let i materialekarakter, med et udvendigt espalier på en stålkonstruktion, hvor planter kan klatre, med glas bagved. Her køber man sin billet til de svømmehalsrelaterede funktioner - svømmebassin, hydroterapi, hamam/spa. Alle nye funktioner er samlet i tilbygningen mod nord i hver sin niche. På 1. sal ligger multifunktionsrummene, allerøverst massage med udsigt.

I svømmehallen er facaden mod øst åbnet mod udsigten til klippekysten og Østersøen og et stort trædæk, der kan bruges til "morgen-yoga/gymnastik med solopgang" i sommerhalvåret og resten af dagen - fyldt med dækstole - fungere som sol- og afslapningsterrasse.

Alle udvendige murede overflader efterisoleres og beklædes med ubehandlet douglas som eksisterende. Alternativt kan man overveje at male alt træværk med sort slamfarve. Alle vinduer males sorte udvendigt. I forbindelse med tagrenovering / efterisolering af taget, belægges med tagpap, så bygningskroppen fremstår harmonisk. Anvendelse af solceller/solfangere medtænkes i den forbindelse.

Indvendige overflader behandles og udsmykkes med en kombination af filtsning, fliser og maling.